Imagini MApN Deszapezire

Desi nu este despre aviatie nu putem sa nu amintim si aportul MApN la inlaturarea efectelor zapezii si pentru salvarea vietilor oamenilor.

Mai jos aveti comunicatul de presa al MApN si imaginile puse la dispozitie de ei

Militari din unități ale Forțelor Terestre au continuat să acționeze, și în această seară, pentru ajutarea populației județului Constanța, grav afectate de ninsori. Astfel, la solicitarea Centrului Național de Conducere Integrată, opt militari cu un autocamion de la Batalionul 341 Infanterie din Topraisar execută o misiune de evacuare medicală a unui pacient din localitatea Lanurile. De asemenea, o echipă formată din trei militari cu un autocamion de la Batalionul 912 Tancuri a transportat de la Murfatlar la spitalul din Medgidia o persoană care avea o urgență medicală.

Cei 11 militari se adaugă, astfel, celor 64 de colegi care au acționat, în cursul zilei de astăzi, cu 14 mijloace auto, în județul Constanța.

***

M.Ap.N. rămâne pregătit să intervină, la solicitarea autorităților competente de la nivel central și local, cu peste 2.600 de militari și circa 400 de mijloace tehnice cu putere sporită de deplasare, tractare și transport, autosanitare și automacarale, precum şi cu cinci elicoptere şi o aeronavă ale Forțelor Aeriene Române. La nevoie, pot fi puse la dispoziție și alte forțe și mijloace suplimentare.

 

Please follow and like us:
error

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.