Si a fost AeroNautic Show Lacul Surduc

Cum pe 1 Iulie a fost Aeronautic Show pe lacul Surduc in judetul Timis iar Aviation-Headlines a fost partener media oficial zic sa va si spun ce si cum.

 

Povestea incepe un pic mai devreme adica joi dupa-amiaza cand am decolat din Bucuresti cu directia Lugoj. Doar ca am folosit CFR Calatori pentru asta. La inceput viteza a fost buna, dar dupa iesirea din Gara de Nord cand mecanicul a anuntat V1 CFR infrastuctura a decis ca decat sa ne despreindem de la sol mai bine sa foloseasca R30 si R50 si sa mai bage ceva intarzieri si uite cum am ajuns in miez de noapte (de fapt pe la ora 2 dimineata) la locul faptei.

 

Lucru bun deoarece vineri am avut ceva timp sa ma familiarizez cu imprejurimile si sa schimb in cele cateva momente de relaxare impresii cu cativa dintre cei participanti la miting. Asa ca am beneficiat din plin de momentele de relaxare. Si a sosit ziua de sambata. Adica ziua mitingului.

 

 

Pana la ora 17 ora de inceput a mitingului am dat o tura pe la diversii comercianti, dar nu am gasit nimic deosebit, the usual stuff. Apoi inainte de miting a amerizat un hidroavion pilotat de Bochis Sorin.

Si a pornit distractia cu Iacarii acrobati in deschidere, Lansari de parasutisti, Cesna si ULM-uri, si ca de obicei momentul de final a apartinut tot Iacarilor acrobati.

 

Tin sa le multumesc mult de tot celor de la Salvo Timis pentru faptul ca m-au ajutat sa am si o alta perspectiva asupra evolutiilor aeriene, fiind invitat sa ma alatur lor si sa urmaresc cateva din evolutiile aeronavelor de la bordul uneia din ambarcatiunile lor.

De asemena pe pagina de Facebook Aviation-Headlines puteti gasi si alte fotografii precum si acesea la o rezolutie mai buna:

 

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.