Cine este unul din presupusii candidati la sefia Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti?

Aviation Headlines a reusit sa afle “pe surse” numele unuia dintre candidatii “posibili” la conducerea Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Numele vehiculat este: Dan Dumitru BACIU.

Propun sa ii cunoastem “trecutul” lui tumultos.

Dan Dumitru BACIU a fost Director Financiar si Comercial al CNAB, in diverse perioade intre anii 2011-2014, in subordinea fostului Director General Liviu RADU.

In aceeasi perioada in care era reprezentantul CNAB, Dan BACIU se afla si pe statele de plata ale SC  Millenium Pro Design SRL. Pentru colaborarea sa cu SC Millenium Pro Design SRL, Dan Baciu era remunerat cu o suma de 1000 euro/luna, desi el avea obligatia sa verifice profitul facut de aceasta societate precum si performantele asocierii SC Millenium Pro Design SRL- CNAB.

Societatea SC Millenium Pro Design SRL detine spatiile de retail de vanzare ale aeroportului (non-food) in baza unui contract de asociere in participatiune, incheiat in octombrie 2010, cu valabilitate pana in 2022.

Dupa parerea noastra, consideram ca el se afla in situatie de incompatibilitate! Asa ca ne punem un semn de intrebare asupra actiunilor lui, intrebandu-ne daca nu cumva acestea au prejudiciat Societatea Nationala Aeroporturi Bucuresti? Si daca nu cumva posibila lui numire va aduce un nou prejudiciu CNAB, respectiv statului Roman.

Pentru a va dovedi ca nu aruncam doar vorbe in vant, va prezentam atasat, si declaratiile lui de avere precum si ale sotiei, dar si o parte din statul de plata al SC MilleniumPro Design SRL. 

BACIU DUMITRU - 14.10.2013
Baciu_Dan_-_DA_-_13.06.2014
Baciu_Dan_-_DA_-_15.12.2014
Baciu_Dan_-_DI_-_13.06.2014
Baciu_Dan_-_DI_-_15.12.2014
Declaratie de avere baciu sorana

 

 

 

 

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.