TAROM deschide cea de-a cincea cursă internă. Destinația: Baia Mare

TAROM anunță deschiderea operării de curse regulate pe ruta Otopeni-Baia Mare începând din 6 septembrie. Pentru început, anunțăm două frecvențe săptămânale pe această nouă rută. Tarifele încep de la 40 EUR, cu bagaj inclus (un singur segment).

În calitate de companie aeriană națională, TAROM își recunoaște misiunea de a reuni România, dezvoltând noi rute și oferind românilor oportunități de călătorile în țară și în afara hotarelor.

Considerăm că băimărenii vor beneficia de cel mai eficient slot pentru conexiuni în toată Europa, împreună cu TAROM.

“TAROM își continuă misiunea de a reuni românii de pretutindeni. Faptul că anul acesta am deschis cursa internă cu numărul cinci la Baia Mare este dovada concludentă că “Uniți, oriunde am fi” este mai mult decât un slogan. Mizăm pe trafic intern, dar mai ales pe conectarea băimărenilor la hub-ul Otopeni. Orizonturile Regiunii de Nord sunt din ce în ce mai deschise”, a precizat Werner Wolff, Directorul General TAROM.

“Apreciez faptul că lucrările de modernizare la Aeroportul Baia Mare s-au finalizat și mizez pe un parteneriat corect și solid cu autoritățile locale din Baia Mare”, a continuat acesta.

Please follow and like us:
error

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.