Blue Air introduce programul „Te aducem acasă“

În perioada 17 – 20 martie 2020, ca urmare a intrării în vigoare a decretului privind declararea stării de urgență pe teritoriul României, conducerea companiei aeriene Blue Air introduce programulTe aducem acasă“.

Misiunea principală a companiei este a ajuta la repatrierea cetățenilor/ rezidenților aflați în alte state ce își va ajusta programul în funcție de nivelul cererii din această perioadă, fiind un număr limitat de zboruri.

Destinațiile incluse în acest program, includ aeroporturile unde aeronavele companiei Blue Air operează și nu fac obiectul restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile locale.

Pasagerii care doresc să revină în țară pot accesa programul „Te aducem acasă“ consultând secțiunea specială de pe site-ul oficial al companiei Blue Air, precum și utilizând numărul de telefon, e-mail și formularul dedicat.

După data de 21 martie 2020 compania aeriană suspendă toate zborurile regulate până la data încetării stării de urgență pe teritoriul național. În cazul în care există cereri pentru o anumită destinație, la cererea expresă a unor organizații sau autorități, vor fi operate doar curse charter.

Mai multe informații puteți găsi:

website: https://www.blueairweb.com/ro/ro/flyyouhome/ 

formular: https://l.blueairweb.com/flyyouhome 

e – mail: flyyouhome@blueair.aero 

telefon: +40 212 088 630.

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.