„Vedetele” si aviatia

laurette-proasta interior-elicopter-bunDesi este un site de aviatie, nu pot sa nu taxez si derapajele „vedetelor” din Show-Biz ul autohton.

 

 

 

Victima de astazi Laurette Atindehou care jura ca nu fura si ca nu are nici in clin nici in maneca cu Ion Tiriac.

Dar a pus astazi o fotografie pe Instagram si nu am mai putut sa ma abtin, analiza completa mai jos, concluziile va apartin.

 

1. Zici ca nu ai nici un fel de relatie cu Tiriac dar te fotografiezi in elicopterul lui personal un AgustaWestland AW139 inmatriculat YR-TIA, elicopter inmatriculat de Tiriac Air dar pe care multi pasionati il cunosc ca elicopterul lui personal.

2 La Hash tag-uri ai scris #privete in loc de #private si #jet in loc de #helicopter. Pai hai sa invatam un pic de Engleza, dar si un pic de limbaj aviatic.

JET inseamna avion cu motor cu reactie

Diferenta dintre avion si elicopter pe intelesul tau

-Avionul are aripi
-Avionul are motoare cu elice sau cu reactie, Daca e cu elice poate sa aiba intre una si 4 bucati (una in bot sau 2-4 pe aripi), daca e cu reactie poate avea intre 2-4 motoare care seamana cu niste tuburi dispuse pe aripi si/sau coada.
-Elicopterul are doar doua elice. Una mare montata pe acoperis, si una mica montata pe coada.

Si acum un pic de umor aviatic. Ca sa poti parea interesanta cand mai zbori cu elicopterul.

Elicea aia mare este doar pentru a racorii pilotul, daca se opreste sa vezi cum transpira instant, pentru ca elicopterele nu pot zbura dar sunt atat de urate incat le respinge pamantul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.