La multi ani Croatia Airlines ! La multi ani CROATIA!

25 iunie este ziua nationala a Croatiei, sarbatorind evenimentul din 25 iunie 1991 cand si-a declarat independent fata de Iugoslavia. Croatia a fost recunoscuta ca stat independent de catre Uniunea Europeana, ONU si alte tari inca din primul an de la declararea independentei. In aprilie 2009 Croatia a devenit membru cu drepturi depline NATO si este primul stat din Balcanii de Vest care a inceput negocierile de aderare la UE in octombrie 2005.

Motive pentru a vizita Croatia, una din cele mai frumoase tari europene:

Lord Byron a denumit orasul Dubrovnik drept Perla Adriaticii. De atunci milioane de turisti au confirmat aceasta denumire.

 

 

 

 

 

 

Orasul Split a fost fondat de Imparatul roman Diocletian cu 1700 de ani in urma. Este cunoscut drept cel mai frumos oras din lume.

 

 

 

 

 

 

Licitar – In vremuri stravechi indragostitii obisnuiau sa ofere iubitelor lor o inima din turta dulce prin care isi declarau dragostea. Acum, licitar a devenit o industrie pentru turistii care trec prin Croatia.

 

 

 

 

 

 

 

Parcul National Plitvice – veti vedea cele mai frumoase si spectaculoase lacuri din Europa. Având o suprafaţă de aproape 300 km², Parcul Naţional Plitvice este cel mai mare dintre cele 8 parcuri naţionale ale Croaţiei. A fost înfiinţat în anul 1949 şi se află într-o zonă carstică din centrul Croaţiei, în apropierea graniţei cu Bosnia şi Herţegovina. În 1979 Parcul Naţional Plitvice este inclus în patrimonial mondial UNESCO, acest lucru fiind o recunoaştere internaţională a frumuseţii acestor locuri. Anual, aproape 1 milion de turişti vin să-şi încânte privirile plimbându-se în natură, printre cele 16 lacuri legate între ele prin cascade mai mici sau mai mari şi înconjurate de dealuri împădurite. Nu există un moment nepotrivit pentru vizitarea acestui parc, primăvara debitul cascadelor este mai mare şi sunt mai spectaculoase, vara pădurea din jur este verde iar toamna pe lângă avantajul scăderii numărului de turişti te poţi bucura de spectacolul culorilor. 

 

 

 

 

 

 

Veti ajunge in Croatia cu Croatia Airlines care opereaza 3 curse pe saptamana la Bucuresti din Zagreb, in zilele 1,3,5 .

Tarifele RT pornesc de la:

Otopeni – Zagreb (zbor direct) – de la 179 EUR*
Otopeni – Dubrovnik (zbor de conexiune) – de la 209 EUR*
Otopeni – Split (zbor de conexiune) – de la 209 EUR*
Otopeni – Pula (zbor de conexiune) – de la 209 EUR*
Otopeni – Skopje (zbor de conexiune) – de la 222 EUR*
Otopeni – Zadar (zbor de conexiune) – de la 209 EUR*
* Tarife cu toate taxele incluse
Specialised Aviation Services – GSA Croatia Airlines Romania
Tel: +40 21 540 0170
Email:
romania@croatiaairlines.hr

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.