Lansarea cărţii „Avionul MiG 19. De la eroism la uitare. Lumini și umbre”

DRAGI PRIETENI REALI ŞI/SAU VIRTUALI!!!

Cu deosebită bucurie, emoție și simțăminte ce nu pot fi exprimate în cuvinte, vă informez că lansarea cărţii „Avionul MiG 19. De la eroism la uitare. Lumini și umbre”, de locotenent-comandor aviator în rezervă GHEORGHE-ION VAIDA, fost pilot militar în cadrul unităţii de aviaţie de pe aerodromul Craiova, va avea loc în data de 14 aprilie 2018, începând cu orele 11.00, în Hangarul 2 al Muzeului Național al Aviației Române din București.

Cartea este dedicată …”Celor puțini și bravi, pentru care dragostea de Țară, Patrie și Aviație au fost rațiune și crez, până la suprema jertfă .”

Sunt aşteptaţi a participa la acest eveniment, piloți, personal tehnico-ingineresc, participanți la evenimentele relatate în carte, familii ale acestora, foste cadre militare şi angajaţi ai Unităţilor militare de aviaţie de pe aerodromul Deveselu, Giarmata și Borcea, unde a fost în dotare acest avion, precum şi din întreaga aviație militară română, precum și toţi cei pasionaţi de aviaţie.

Detalii tehnice ale cărţii:

1. „Avionul MiG 19. De la eroism la uitare. Lumini și umbre”, de locotenent-comandor aviator în rezervă GHEORGHE-ION VAIDA: formatul A5, 400 de pagini, din care 326 de pagini text şi 74 pagini cu 109 fotografii alb-negru, coperţile alb-negru şi color, exemplare legate cu pânză. Pe coperta 2 interior este scris „Exemplarul numărul…./300”, aplicată sigla editurii şi semnătura olografă a autorului.

Vă așteptăm cu drag.

Cu deosebită stimă, consideraţie, respect şi preţuire
Autorul
Locotenent-comandor aviator în rezervă GHEORGHE-ION VAIDA

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.