Cel mai scump metru patrat de inchiriat din Romania este in aeroport

Cel mai scump metru patrat de inchiriat in Romania se afla pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti.

Pretul in urma licitatiei este de 11.400 euro per mp +TVA

Sursa noastra sustine ca erau posibile alte manarii cu spatiile din Aeroport, de tipul celor care se gasesc prin rapoartele corpurilor de control.

1. Adjudecatatul licitatiei este un foarte mare grup care desfasoara aceasta activitate in peste 20 aeroporturi;
2. Ofertantii Gama si Martin au acelasi asociat majoritar si administrator in persoana lui Mazilu Eduard dar CNAB nu i-a exclus de la procedura desi in mod evident actionau concertat (atasez certificate de la Registrul Comertului care dovedesc afiliatia);
3. Don Ramos Negocio, este fosta prestatoare a serviciului de Impachetat bagaje, 15 ani, contract obtinut prin licitatie;
4. Gama si Martin sunt actualii prestatori ai serviciului in asociere cu aeroportul prin intermediul Millenium Pro Design. Ei nu platesc nici macar utilitati iar intrarea lor pe aceasta piata s-a facut FARA LICITATIE, exact asta urmarind: evitarea licitatiei pe temeiul asocierii in participatiune. Ei platesc sub 100 euro pe locatie (1 mp) si cam atat.
5. Gama si Martin au incercat din rasputeri sa ocupe spatiile licitate acum prin extinderea asocierii dorind sa preia intreaga piata fara licitatie.
6. Licitatia a demonstrat ca potentialul spatiilor comerciale este urias si prin asocierile cu Dnata pentru spatii alimentare si Millenium Pro Design pentru spatii retail s-a urmarit fraudarea intereselor CNAB paguba fiind de ordinul sutelor de milioane de euro data fiind referinta de 11.400 Euro pe mp pe luna si functionarea asocierilor din 2010. Chestiunea asta este in derulare as we speak.
7. Mazilu Eduard este asociat grupului Dorin Cocos – din presa.

PV Licitatie Procedura 94 BRM Final
Raport interogare GAMA PROCONSULT
Raport interogare MARTIN TRAVEL
Please follow and like us:

1 Comment

  1. Iata cat valoreaza spatiile comerciale in Aeroportul Otopeni. Astfel se poate face dimensionarea fraudei prin evitarea licitatiilor publice. Actualii asociati ai CNAB, Millenium Pro Design si Dnata, au aproape cadou 13.000 mp spatii comerciale in folosinta. Faceti socoteala: 13.000 mp × 11.400 €/mp × 12 luni × 10 ani cat face?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.