TAROM UNEȘTE ROMÂNIA DE REPUBLICA MOLDOVA PRINTR-O NOUĂ CURSĂ REGULATĂ: CHIȘINĂU – TIMIȘOARA

Începând cu 16 septembrie, TAROM conectează Republica Moldova de România printr-o nouă cursă regulată la Timișoara. Începem cu 3 frecvente pe saptamana, miercuri, vineri și duminică. Prețurile pornesc de la 100 EUR dus-întors, cu toate taxele incluse, la achiziționarea de pe site-ulwww.tarom.ro.

 

Directorul general Avia Invest, Aeroport Internațional Chișinău, Petru Jardan:

 „Una din priorităţile de bază ale Avia Invest este diversificarea destinaţiilor de zbor pentru pasagerii Aeroportului Internaţional Chişinău. Călătoriile fac parte din viaţa cotidiană, fie că este vorba de afaceri sau un sejur de odihcnă, iar un zbor direct la un preţ accesibil este o necesitate în zilele noastre. Timişoara este un centru industrial, comercial, medical, financiar şi universitar din România foarte important şi prezintă un interes deosebit pentru cetăţenii noştri. Salutăm decizia companiei Tarom de a lansa cursa directă spre Timişoara şi suntem încrezători că parteneriatul nostru nu se va opri aici.”

“TAROM continuă să se dezvolte. Să fie o companie prezentă pe piață, cu oferte noi, avantajoase, calitative. Am lansat cursa nouă cu numărul 10 pe acest an și nu intenționăm să ne oprim aici. Cunoaștem dorința pasagerilor din Moldova de a se conecta la spațiul European. Cu ajutorul TAROM, compania care reprezintă, poate, cel mai bine istoria românească a avitației civile, acest lucru este acum și mai facil. Pentru Timișoara, o zonă economică într-o expansiune continuă, Chișinău este o destinație valoroasă pentru a dezvolta afaceri și investiții pe termen lung. Am încredere în această nouă rută și în colaborarea cu Aeroportul Internațional Chișinău”, a declarat directorul general TAROM Werner Wolff.

Compania TAROM continua seria surprizelor pentru pasageri cu lansarea rutei noi numărul 10 pe anul 2018, de la Chișinău la Timișoara și retur.

În 16 septembrie, dacă sunteți în incinta Aeroportului Internațional Chișinău, sunteți invitați să participați la tombola TAROM!

Puteți câștiga două bilete gratuite pe cea mai nouă rută din portofoliul nostru: Chișinău – Timișoara și retur. Vă așteptăm și vă urăm succes.

Please follow and like us:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.