Mesajul noului CEO TAROM pentru angajatii companiei

Mai jos atasam mesajul noului CEO Tarom catre angajatii companiei.

 

Dragi colegi,
Aduc astăzi în atenţia dumneavoastră faptul că dupa o activitate de peste 21 de ani, desfăşurată  în cadrul companiei,  preiau cu mândrie, dar mai ales responsabiltate manşa TAROM.
Vă mărturisesc că entuziasmul şi orgoliul profesional mă determina să îmi canalizez eforturile şi întreaga energie în vederea eficientizării Companiei TAROM, respectiv în poziţionarea acesteia  în locul pe care şi l-a câştigat în aproape 65 de ani de operare comercială.
De asemenea, cred cu tărie în potenţialul profesional al fiecarui angajat TAROM, alături de care am fost mereu însoţită pe parcursul carierei mele.
Mă interesează întotdeauna rezultatul. Îmi doresc să ne îmbunătăţim constant modul de lucru, să ne îmbunătăţim noi, să creştem nivelul, să fim o echipă şi să demonstrăm că se poate. Ştiu că nu va fi uşor, dar ştiu că dacă ne dorim, vom găsi întodeauna soluţia şi vom reuşi.
În onoarea foştilor si actualilor salariaţi, sunt aici să vă sustin,  imi doresc să vă redau încrederea, şi împreună cu dvs mă angajez să imping TAROM către performantă.
Doar împreună vom putea  schimba TAROM.
Cu  incredere in viitor,
Madalina MEZEI
CEO

Dupa foarte mult timp, daca nu cumva este chiar primul CEO Tarom care da un mesaj catre toti angajatii o data cu sosirea pe acest post… cineva s-a gandit ca si angajatii proprii trebuie sa cunoasca ceva despre viziunea pe care o are despre companie.

Ce va face si cum va face doar timpul ne va arata. Noi vom fi aici sa va prezentam atat cele bune cat si cele rele.

Ii dorim sa reuseasca si sa aduca compania Tarom in primele 5 companii aeriene din Europa.

 

Please follow and like us:

4 Comments

  1. Dupa parerea mea Tarom are nevoie de un outsider care poate gandi din afara borcanului. As vrea sa citesc in CV-ul doamnei Mezei plus valoarea adusa companiei in 22 de ani. Un om plafonat in companie nu poate schimba compania, e doar parerea mea si nu sunt rautacios. Spet ca nu e pila cuiva care a crescut-o in tot acest timp. Oricum ii uram succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.