Compania TAROM păstrează tradiţia şi participă la cel mai mare show aviatic – BIAS 2019!

Compania TAROM are plăcerea de a vă anunţă participarea, Sâmbată, 24 August 2019, la o nouă ediţie a celui mai impresionant spectacol de forţă aeriană, viteză şi precizie.
Dacă vă plac avioanele şi show-urile aeriene, avem o veste bună: vă puteţi face planul pentru următorul sfârşit de săptămână! Astfel, nu trebuie sa rataţi BIAS 2019 – cel mai mare eveniment de acest gen din Romania , pentru o poveste cu aripi în zbor. Şi nu numai! Căci de data aceasta, TAROM va fi prezent, în premieră absolută cu două surprize!
Aşadar, pentru iubitorii de aviaţie şi toţi cei prezenţi la cel mai important spectacol aviatic din ţara noastră, totul este pregătit până la cele mai mici detalii pentru cel mai aşteptat moment al zilei, când piloţii Alfred Ghergan (Pilot Şef TAROM, pilot comandant instructor, examinator pe A318) şi Cristian Dona ( Director de Trainig TAROM, pilot instructor, examinator pe A318) vor brăzda cerul în lung şi-n lat cu o aeronavă de transport – Airbus A318 şi vor executa cu măiestrie şi siguranţă manevre care promitem să nu vă dezamăgească, ba mai mult, să vă stârnască din nou sunete de admiraţie.
Cea de-a doua surpriză vine odată cu expoziţia statică din cadrul evenimentului, unde pe lângă spectacolul de pe cer, Compania TAROM va fi prezentă cu un stand, unde va putea fi admirată o aeronavă de tip ATR 72-600. Mai précis, este vorba despre o aeronavă de prezentare pusă la dispoziţie de către ATR special pentru acest eveniment cu scopul de a vă expune,în avanpremieră, aeronava care urmează să fie parte din flota companiei aeriene naţionale.
Mai mult decât atât, o altă veste bună este că aeronava va putea fi vizitată şi explorată îndeaproape de către cei interesaţi, ba chiar fotografiată.
Vă aşteptăm cu drag, fie că sunteţi pasionaţi de aviaţie sau pur şi simplu doriţi să aflaţi mai multe despre acest domeniu de la cei care desfăşoară zi de zi această activitate, şi vă promitem o amintire de neuitat la stand-ul nostru!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.