Primul ATR 42-600 livrat companiei aeriene Drukair

În cadrul unei ceremonii organizate astăzi la Toulouse, compania aeriană Drukair – Royal Bhutan Airlines, deținută de guvernul regal din Bhutan, condusă de Druk Holding & Investments Ltd., i-a fost livrat primul avion ATR 42 – 600.

      Aeronava de ultimă generație, va fi utilizată pe rutele interne și internaționale ale companiei. Aceasta a fost aleasă pentru performanțele sale operaționale deosebite în condiții provocatoare, deoarece va deservi aeroporturi mici din munții Himalaya și va lega aerian Bhutanul cu Kathmandu, Kolkata și Dhaka.

Aeronava ATR 42 -600 este echipată cu noul sistem Clear Vision TM, care oferă piloților o imagine excepțională, dar și un ajutor în cazul condițiilor meteo nefavorabile.

Directorul executiv al Drukair, domnul Tandi Wangchuk declara: ,,Folosim aeronavele ATR din anul 2011. Calitatea și fiabilitatea operațională a acestora, a făcut să fie aeronavele ideale. Când evaluăm să îmbunătățim această performanță, este logic să facem un nou pas spre ultima generație și așteptăm cu nerăbdare introducerea acestor evoluții pentru personalul și pasagerii noștri”.

Directorul executiv al ATR Ștefano Bortoli, declara: ,,Suntem fericiți să vedem un client fidel cum își reînnoiește și modernizează flota deținută cu aeronave ATR. Această livrare arată încă o dată impactul politicii noastre de dezvoltare continuă, care ne asigură de calitatea și valoarea reală a familiei noastre de operatori. Aeronava ATR 42- 600 este potrivită pentru asigurarea condițiilor operaționale dificile ale Bhutanului și a țărilor vecine”.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.