Embraer încheie un contract de mentenanță cu Azul Airlines

Embraer a anunțat printr-un comunicat că a semnat astăzi 24 octombrie 2019 la Sao Paulo, Brazilia un contract de mentenanță cu o durată multianuală cu Azul Linhas Aereas Brasileiras, ce are în dotare aeronave din prima generație E-Jets de tipul E-190 și E-195, dar și din noua generație E2.

Prin intermediul portofoliului Embraer TechCare, acordul asigură acum suportul de ultimă generație al OEM, pentru întreaga sa flotă Embraer pentru mai mult de 300 reparații, ce includ atât serviciile de inginerie, materialele de la unitatea de piese de schimb Embraer din Ft. Laudedale, Florida, SUA, cât și personal calificat.  Compania aeriană Azul s-a bazat pe calitatea și fiabilitatea aeronavelor Embraer încă din anul 2008, când în dotarea companiei au intrat primele E-Jets.

Domnul Johann Bordais, președinte și CEO al Embraer Services a declarat: ,,Suntem mândri că Azul are încredere în Embraer și continuă să ne ceară sprijinul de specialitate în a le oferi soluții eficiente și competitive în mentenanța aeronavelor, fapt ce consolidează parteneriatul nostru strategic de lungă durată”.

În prezent Embraer oferă asistență tehnică de specialitate și o vastă rețea de furnizori de servicii pentru 60 de companii aeriene din întreaga lume. Rezultatele astfel obținute reprezintă economii semnificative în costurile de transport, o reducere a spațiului de depozitare necesar și resurselor necesare în gestionarea reparațiilor.   Portofoliul TechCare, oferă o gamă largă de soluții competitive proiectate pentru fiecare client în parte ce are în dotare aeronave Embraer dar și pentru a oferi cea mai bună experiență post – vânzare în industria aerospațială din lume.

Compania aeriană Azul este cea mai mare companie aeriană din Brazilia după numărul de zboruri zilnice în număr de 870, către cele 114 destinații. La data de 30 iunie 2019, compania avea în dotare 130 de aeronave și o rețea de 220 de rute.   În acest an compania aeriană Azul a fost premiată cea mai bună companie aeriană din America Latină de către Travellers Travel ‘Choice și, de asemenea, cel mai bun transportator regional în America de Sud pentru a 9 oară consecutiv de Skytrax.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.