Turkish Airlines introduce o nouă destinație spre China

 

La 20 de ani de la primul zbor către China, compania aeriană Turkish Airlines va introduce o a patra destinație către orașul Xi`an, după orașele Beijing, Shanghai și Guangzhou.
Aceasta destinație a fost stabilită în data de 05 noiembrie 2019, în urma unui acord încheiat între președintele consiliului de administrație al Turkish Airlines și secretarul comitetului de partid din provincia Shaanxi.
Zborurile către această nouă destinație vor începe în luna decembrie a acestui an și vor avea o frecvență de 3 zboruri săptămânale, iar numărul acestora va crește din anul 2020 odată cu intrarea în vigoare a orarului de zbor estival.
Cu această nouă destinație numărul de zboruri către China realizate de compania aeriană Turkish Airlines va crește la 24 pe săptămână.
În cadrul conferinței de presă ce a urmat după încheierea noului acord, președintele consiliului de administrație al Turkish Airlines preciza: „Ne așteptăm ca zborurile către Xi`an să contribuie la dezvoltarea conexiunilor turistice, comerciale, culturale și economice între cele două țări. Cred că puntea de transport realizată va facilita evoluții pozitive pentru ambele comunități ce au relații adânc înrădăcinate în istorie.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.