Airbus participă la Dubai Airshow 2019

Timp de 5 zile, în perioada 17 – 21 noiembrie 2019, se va organiza și desfășura o nouă ediție a Dubai Airshow, eveniment organizat de Tarsus F&E LLC Orientul Mijlociu. Aici sunt așteptați să participe peste 87.000 de profesioniști ai industriei aeronautice și peste 1.300 de expozanți.
Spectacolul ce va fi oferit în acest an, se bazează pe succesul ediției din 2018, care a atras peste 79.300 vizitatori, 1.200 de expozanți din 63 de țări, 1.600 reprezentanți mass – media interni și internaționali și comenzi ferme de peste 113,8 miliarde de dolari.
Evenimentul are recunoașterea inegalabilă a industriei aeronautice din întreaga lume, cu o tradiție, de peste 30 de ani. Domnul Ismail Ali Abdulla, CEO Strata Manufacturing preciza faptul că: ,,Dubai Airshow oferă o platformă pentru experți și profesioniștii internaționali din domeniul aeronautic pentru a conecta și a împărtăși ultimele tendințe și inovații”.
În cadrul evenimentului unul dintre expozanți este compania AIRBUS ce își va prezenta gama largă de tehnologii, produse și servicii inovatoare, de la aeronavele comerciale și militare la elicoptere și sisteme spațiale. Dubai Airshow este o platformă importantă pentru compania Airbus pentru a-și evidenția cele mai bune produse din clasă și servicii inovatoare pentru clienți. Participarea continuă a Airbus la cel mai mare eveniment aviatic din Orientul Mijlociu demonstrează angajamentul său continuu de îmbunătățire a industriei aeronautice din Emiratele Unite și lume.
Airbus va organiza și o expoziție statică unde vor putea văzute următoarele aeronave:
* A 350 – 900, ce face parte din categoria aeronavelor A350 XWB;
* A 320 neo, ce face parte din categoria aeronavelor cu un singur culoar;
* A 220 – 300 ca cel mai nou membru al familiei de avioane Airbus;
* ACJ 319 și ACJ 320 Family  ce fac parte din clasa aeronavelor business;
În zona de elicoptere va fi prezentat următorul model: H225 ce face parte din dotarea poliției din Kuweit, ce este dotat cu două motoare.
Airbus Defense and Space va prezenta noua generație A400M, avioanele de transport și misiuni militare extrem de versatil C 295, precum și A 330 MRTT, „Multi-Role Tanker-Transport”.
Deasemenea, în calitate de partener oficial fondator al companiei Air Race E, Airbus va prezenta primul exemplar de avion ce va fi utilizat în prima cursă cu avioane electrice din lume ce va fi lansată în anul 2020.
Airbus are un rol important în domeniul aeronauticii în Orientul mijlociu cu peste 740 de aeronave ce operează în regiune, cu peste 3100 de angajați. Orientul Mijlociu continuă să fie un important punct strategic pentru operațiunile globale ale Airbus. Dubaiul găzduiește sediul regional Airbus, situat în apropiere de cel mai aglomerat aeroport din lume, Aeroportul Internațional Dubai, care este, de asemenea, cel mai mare client pentru A380, compania aeriană Emirates.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.