Qatar Airways și QDF sponsorii celei de-a 29-a ediție a Qatar Exxon Mobil Open 2020

Qatar Airways și Qatar Duty Free (QDF) sunt sponsorii principali a celei de-a 29 -a ediție de tenis masculin ce se desfășoară în perioada 06 – 11 ianuarie 2020 în Doha la complexul internațional de tenis și squash Khalifa.
Turneul este unul din cele două evenimente ale ATP World Tour organizate și desfășurate în Orientul Mijlociu.
Doamna Salam Al Shawa, vicepreședinta Qatar Airways, declara în cadrul conferinței de presă desfășurate astăzi odată cu deschiderea turneului de tenis, următoarele: ,,Reprezentanții Qatar Airways sunt încântați să primească pe cei mai buni jucători de tenis în cadrul turneului Qatar ExxonMobil Tennis Open 2020. Prin aceasta ne asumăm angajamentul ca să ridicăm Qatarul în topul centrelor sportive din regiune. Prin sponsorizarea turneului de-a lungul anilor, dorim să prezentăm participanților ospitalitatea țării noastre și le dorim tuturor jucătorilor mult noroc.”
Domnul Thabet Musleh, vicepreședintele Qatar Duty Free Operations, declara: ,,QDF este încântat să sprijine realizarea acestui turneu de talie mondială de mai bine de un deceniu, deoarece credem cu tărie în puterea sportului, contribuind astfel la promovarea imaginii și susținerii Federației de Tenis din Qatar. Le dorim tuturor jucătorilor participanți succes și un sejur plăcut în Qatar.”
Qatar Airways operează în prezent o flotă modernă de peste 250 de aeronave prin hub-ul său, Aeroportul Internațional Hamad (HIA), către 160 de destinații din întreaga lume. Compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din lume a adăugat în anul trecut mai multe destinații noi interesante la rețeaua sa de zbor precum Rabat, Maroc; Izmir, Turcia; Malta;  Davao, Filipine;  Lisabona, Portugalia; Mogadiscio, Somalia; Langkawi, Malaezia și Gaborone, Botswana.
Qatar Airways deține în acest moment un portofoliu extins de sponsorizări sportive la nivel mondial, cum ar fi:
* sponsorizarea evenimentelor sportive, ca partener oficial al FIFA, Club World Cup Qatar 2019 ™,precum și a edițiilor FIFA Club World Cup 2020 și FIFA World Cup Qatar 2022;
* câteva dintre cele mai mari cluburi de fotbal, AS Roma, Boca Juniors și FC Bayern München.
Ca retailer, QDF are peste 90 de mărci la prețuri accesibile și de lux, peste 30 de restaurante și cafenele care acoperă o suprafață de 40.000 de metri pătrați la HIA și oferă călătorilor o experiență de neuitat sub un singur acoperiș. Branduri de lux disponibile includ Tiffany & Co., Gucci, Bulgari, Hermès, Hugo Boss, Moncler, Kenzo, Rolex și Harrods.
În luna octombrie 2019, QDF a co-sponsorizat Trinity Forum, cea mai importantă conferință, organizată de The Moodie Davitt Report și care a avut loc pentru prima dată la Doha.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.