Qatar Airways sponsorul principal a celei de a 4 – a ediție a Shop Qatar

Qatar Airways este sponsorul principal al celei de-a patra ediții a festivalului Shop Qatar, care se desfășoară până la sfârșitul lunii ianuarie 2020 în diverse centre comerciale din Doha.

Lansarea oficială a avut loc marți, 7 ianuarie, cu organizarea și desfășurarea unei prezentări de modă, Hind Al Rumaihi din Qatar și urmată de Faith Connexion  din Franța la Barahat Msheireb. Seara s-a încheiat cu un spectacol tradițional chinez, ca o avanpremieră a sărbătorilor de anul nou.
Până la sfârșitul acestei luni, pe timpul festivalului Shop Qatar, vizitatorii vor putea participa la prezentările de modă organizate de designerii internaționali, regionali și locali, a unor ședințe make-up artist, a unor spectacole de divertisment pentru copii dar și o serie de concerte de muzică live.
Excelența sa domnul Akbar Al Baker, directorul general al grupului Qatar Airways și secretarul general al QNTC, a declarat la conferința de presă ce a urmat: „Suntem mândri în calitatea pe care o avem, aceea de transportatori aerieni naționali al statului Qatar și ne menținem angajamentul de promovare al Doha ca destinație turistică.  Shop Qatar este primul dintr-o serie de evenimente deosebite care se vor întâmpla în acest an 2020.  În perioada acestui festival ajuns la ce-a de-a 4 ediție, Qatar Airways vine cu mai multe oferte speciale pasagerilor care aleg zboruri către Doha, precum tarife speciale, pachete turistice de vacanță și multe altele
Qatar Airways dezvăluie o parte din evenimentele speciale ce se vor organiza și desfășura în perioada următoare:
* 24 – 29 februarie 2020, expoziția de ceasuri și bijuterii din Doha;
* 18 – 28 martie 2020, săptămâna modei din Doha;
* 24 martie – 2 aprilie, festivalul internațional al alimentației Qatar 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.