Emirates încheie un acord cu cea mai importantă agenție de turism online Trip.com Group

Reprezentanții companiei aeriene Emirates au anunțat astăzi că au semnat un acord cu Trip.com Group, agenție de turism online din China. Acordul a fost semnat de directorii ambelor companii la Shanghai. Prin acest acord se pun bazele unei cooperări strategice între Emirates și Trip.com Group și permit astfel companiei aeriene extinderea rețelei de zbor către China.
Cooperarea reciprocă deschide calea pentru inițiative comune privind aspectele tehnice, dezvoltarea strategiei de marketing și va include promoții pentru creșterea vânzărilor companiei Emirates și furnizarea de produse personalizate prin intermediul platformelor online ale Grupului Trip.com.
Delegația Emirates a fost condusă de domnul Orhan Abbas, vicepreședinte senior – Operațiuni comerciale pentru Orientul Îndepărtat, care a semnat acordul cu reprezentanții Grupului Trip.com la sediul grupului din Shanghai, în prezența domnului Adam Li, vicepreședinte Emirates – China și domnul David Han, CBO al International Flight Business al grupului Trip.com.
În conformitate cu prevederile acordului semnat astăzi de cele două părți, Emirates intenționează să extindă accesul clienților la serviciile pe care le oferă prin tarife exclusive și produse adaptate, pentru baza de clienți a grupului Trip.com.
În următoarea fază a cooperării strategice, Grupul Trip.com și Emirates vor iniția activități comune pentru a oferi membrilor programe de loialitate, oferte personalizate și exclusive.
Pentru grupul Trip.com, așteptările au luat sfârșit, putând acum beneficia de cunoștințele liderului mondial de aviație din Emirate, de oferte excelente pentru zbor precum și de rețeaua globală extinsă pentru satisfacerea cererilor în plină expansiune a pieței. Prin acest acord Grupul Trip.com poate să ofere o gamă unică și diversificată de produse pentru clienții săi.
La conferința de presă ce a urmat după semnarea acordului domnul Orhan Abbas, vicepreședinte senior – Operațiuni comerciale, Extremul Orient la Emirates, a declarat: ,,China este o piață foarte importantă pentru Emirates și suntem încântați să stabilim un parteneriat strategic cu grupul Trip.com care să ne ajute în strategia noastră de dezvoltare. Este un moment interesant pentru Emirates, deoarece intrăm într-o nouă fază în operațiunile noastre din China, cu o vechime de peste 15 ani. În Grupul Trip.com, am găsit partenerul strategic potrivit pentru a colabora și a ne atinge obiectivele. ”
Domnul Tan Yudong, VP al grupului Trip.com a declarat următoarele: „Piața de călătorii aeriene externe cu decolări din China are un potențial imens, iar Grupul Trip.com și-a modernizat constant serviciile pentru a oferi utilizatorilor experiențe de călătorie de neuitat. Parteneriatul cu Emirates va permite utilizatorilor platformei să aibă mai multe opțiuni de acces l zborurile companiei aeriene, atunci când își rezervă călătoriile internaționale. Datorită rețelei globale extinse din Emirates, clienții Grupului Trip.com se pot bucura de serviciile și facilitățile oferite la bordul avioanelor A380 și Boeing 777. ”
Emirates a fost prima companie aeriană care a stabilit conectivitatea non-stop între Orientul Mijlociu și China continentală în 2004. Astăzi, Emirates operează 35 de zboruri pe săptămână spre China continentală, toate operate de aeronave de tipul A380, cu zboruri de două ori pe zi pentru destinații precum Beijing și Shanghai, cât și zboruri zilnice către Guangzhou. După un transfer convenabil în Dubai, pasagerii pot călători în peste 150 de destinații din rețeaua globală a Emiratelor, care se întinde pe șase continente.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.