SUN – AIR sistează zborurile către Hamburg

Începând cu data de 11 februarie 2020 compania aeriană regională SUN – AIR, va sista zborurile zilnice dintre aeroportul Friedrichshafen și Hamburg. Acest lucru se datorează faptului că numărul de rezervări pe această cursă au scăzut sub așteptările companiei aeriene, dar și a declinului economic ce a contribuit într-o oarecare măsură la aceasta.Utilizarea unei aeronave de tipul Dornier 328, pe această rută și în ciuda eforturilor de a ține prețul biletelor la o valoare acceptabilă, oamenii de afaceri au folosit mult mai mult serviciile oferite de către transportatorii aerieni particulari cu aeronave mai mici.

Compania aeriană SUN-AIR oferă pasagerilor care au făcut deja au făcut rezervări după data de 11 februarie, rambursarea contravalorii biletului plătit sau posibilitatea de a rezerva gratuit către alte destinații ale companiei.

În urma sistării acestei rute către Hamburg, compania aeriană va continua să aterizeze și să decoleze de pe aeroportul Friedrichshafen, deoarece destinațiile către Düsseldorf (de 10 ori pe săptămână) și Toulouse (de 4 ori pe săptămână), sunt un real succes.

Directorul general al Aeroportului Friedrichshafen, domnul Claus-Dieter Wehr, a declarat: „Desigur, suntem dezamăgiți de retragerea SUN-AIR pe ruta Hamburg. În cele din urmă, însă, piața trebuie să decidă ce rute pot fi servite economicAm făcut tot ce am putut pentru a menține această rută, dar nu ne puteam asuma un risc suplimentar.”

Please follow and like us:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.