3 săptămâni concediu fără plată pentru angajații companiei Cathay Pacific

Directorul general al companiei aeriene Cathay Pacific, a solicitat celor 27.000 de angajați să – și ia 3 săptămâni de concediu fără plată în perioada 1 martie – 30 iunie, pentru a putea face față reducerii numărului de pasageri, ca urmare a protestelor anti – guvernamentale din Hong Kong, dar și a coronavirusului.

În mesajul transmis angajaților, domnul Augustus Tang, a precizat următoarele: ,,Având în vedere epidemia de coronavirus nou (2019 – nCoV), a scăderii semnificative a cererii de pe piață, am decis pentru protejarea angajaților dar și pentru binele companiei, să ajungem la această soluție. Apelez la toți angajații indiferent de funcție să opteze în a lua 3 săptămâni de concediu fără plată, în perioada 1 martie și se va finaliza la 30 iunie. Am cerut de asemenea furnizorilor de a reduce prețurile biletelor, să sisteze angajările, să amâne unele proiecte majore.”

În următoarele două luni compania aeriană intenționează să reducă serviciile oferite cu aproximativ 30 %, dar și o reducere cu 90% a zborurilor cu destinație spre China.

       Fotografia a fost preluată de pe site-ul oficial al companiei

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.