Qantas suplimentează zborurile către Insula Kangaroo

Reprezentanții companiei aeriene Qantas, au luat măsura de suplimentare a zborurilor săptămânale între Adelaide și Insula Kangaroo, începând cu luna iulie, ca urmare a decizie de retragere a Regional Express (Rex) de pe această rută.

Astfel numărul zborurilor programate va ajunge la 12 zboruri săptămânale, față de numărul existent de 5 zboruri.

CEO -ul Qantas Link, domnul John Gissing a precizat în cadrul conferinței de presă organizate și desfășurate pe aeroportul din Adelaide: ,,Acum este momentul de susținere a insulei Kangaroo, iar ceea ce are nevoie printre multe altele este și aceea de menținere a unui serviciu aerian de încredere. Toți cei de la Qantas suntem mândri că putem suplimenta zborurile spre insulă și astfel ajutăm la creșterea numărului de turiști. Continuăm colaborarea cu agențiile de turism pentru a transmite mesajul potențialilor vizitatori din întreaga Australie și din lume că Insula Kangaroo rămâne una dintre cele mai frumoase destinații din Australia.

Zborurile nou programate vor permite conexiuni ușoare pentru turiștii autohtoni și internaționali care vizitează insula, din Adelaide cu Qantas dar și cu sprijinul companiilor aeriene partenere dintre care amintim Emirates și American Airlines.

Domnul Gissing a mai precizat faptul că reprezentanții companiei Qantas cooperează cu cei din Comisia de turism din Australia de Sud pentru a sprijini campania  #BookThemOut pentru stimularea turismului pe insulă.

Domnul Steven Marshall premierul sud-australian, a declarat: „Acesta este un spectacol grozav de sprijin pentru comunitatea insulei Kangaroo și o investiție semnificativă din partea Qantasului. Anunțul de astăzi va oferi insulei și întregului sector turistic un impuls major al încrederii și va încuraja mai mulți oameni pe #BookThemOut.”

Ministrul federal al turismului, domnul Simon Birmingham, a salutat decizia luată de către reprezentanții companiei aeriene Qantas și a declarat: ,,Comunitatea insulei Kangaroo poate fi sigură că zborurile obișnuite către și dinspre Insula vor continua, asigurând vizitatorilor accesul la ospitalitatea și frumusețea naturală incredibilă pe care Insula Kangaroo o oferă.”

Biletele pentru zborurile suplimentare vor fi puse în vânzare pe site-ul oficial al companiei dar și a partenerilor, spre sfârșitul lunii februarie și vor avea un preț începând de 99 USD / sens.

Zborurile vor fi realizate cu o aeronavă de tipul Q-300 cu 50 de locuri.

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.