3 aeronave ATR 42 – 600 S pentru PNG Air în prima zi de Singapore Air Show 2020

În prima zi de Singapore Air Show 2020, compania aeriană PNG (Papua Noua Guinee) a semnat un contract pentru 3 aeronave ATR 42 – 600S, ce vor asigura conectivitatea în regiune.

Astfel PNG Air va deveni primul client ce va folosi acest tip de aeronavă, cu posibilități de decolare și aterizare pe piste scurte cu o lungime de 800 m, ce vor avea la bord 40 de pasageri plus echipajul. Aceste aeronave vor înlocui treptat vechile aeronave ale companiei.

În prezent compania aeriană operează cu 7 aeronave ATR 72 -600, realizând astfel un procentaj de 40% din cota de piață internă de la intrarea în folosință în anul 2015.

Reprezentanții companiei sunt nerăbdători să ofere pasagerilor un confort sporit prin achiziționarea celor 3 aeronave și prognozează o extindere a pieței cu 25 %, fiind o soluție optimă pentru piața aviației regionale dar și înlocuirea flotei învechite.

Aproape 500 de aeroporturi din Asia Pacific au lungimea pistelor de aterizare / decolare cuprinse între 800 și 1000 m, fiind accesibile acestui tip de aeronavă.

PNG Air oferă servicii de peste 25 de ani, având o rețea extinsă de transport persoane și cargo. În plus compania aeriană oferă servicii de tip fly-in-fly-out (FIFO) și charter pentru oamenii de afaceri ai Mineral Resource Development Corporation și nu numai.

Fotografia preluată de pe site-ul oficial al companiei: www. png.com.pg

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.