Malabo noua destinație a companiei Turkish Airlines

Turkish Airlines continuă extinderea destinațiilor pe care le oferă pasagerilor săi, prin includerea celei de-a 319 – a destinație către Malabo, capitala Guineei Ecuatoriale.

Zborurile către această nouă destinație sunt realizate cu o aeronavă de tipul Boieng 737 – 900 pe următoarea rută Istanbul – Port Harcourt – Malabo și retur, de 3 ori pe săptămână în zilele de luni, miercuri și vineri după următorul program decolare de pe aeroportul din Istanbul la ora 1445 – aterizare pe aeroportul Port Harcourt (AMP) la ora 2010 / decolare la ora 2055 și aterizare în Malabo (SSG) la ora 2200. Returul va avea ora de decolare la 2255 de pe aeroportul Malabo (SSG) și aterizare în Istanbul la ora 0810. (toate orele sunt în LMT).

Biletele către această nouă destinație au fost puse în vânzare pe site-ul oficial al companiei www.turkishairlines.com și au un preț special de 789 USD pentru cele achiziționate până pe data de 30 aprilie 2020 cu perioada călătoriei cuprinsă între 11 februarie și 30 iunie 2020.

 

 

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.