Măsuri suplimentare de prevenire a răspândirii coronavirusului pe Aeroportul Internațional Suceava

La nivelul Aeroportului Internațional Ștefan cel Mare din Suceava au fost implementate măsuri suplimentare în vederea combaterii răspândirii coronavirusului, distribuirea de materiale informative, flyere și carduri de alertă.

Personalul cabinetului medical al aeroportului, împreună cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Suceava asigură asistența medicală primară permanentă în intervalul orar în care sunt deservite curse internaționale, iar în cazul în care, unul dintre călători prezintă suspiciunea de infectare cu coronavirus, acesta este izolat și preluat de autoritățile medicale.

Reprezentanții aeroportului internațional Suceava colaborează în permanență cu autoritățile și companiile aeriene pentru implementarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Pasagerii care au ca simptome febră mare, tuse și dificultate la respirație sunt rugați să contacteze de urgență serviciul medical din cadrul aeroportului sau să se prezinte de urgență la cel mai apropiat spital, pentru a evita răspândirea bolii.

 

Please follow and like us:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.