Din 25 iunie 2020, CONDOR reia zborurile către destinațiile de vacanță

Una din companiile aeriene germane de transport aerian, Condor, va relua zborurile din 25 iunie 2020, către 29 de destinații de vacanță:

* Insulele Baleare – Ibiza, Mallorca;

* Insulele Canare – Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, Tenerife;

* Andaluzia – Jerez de la Frontera;

* Cipru – Larnaca, Paphos;

* Croația – Split;

* Grecia – Creta, Corfu, Kalamata, Kavala, Kos, Mykonos, Preveza, Rodos, Salonic, Samos, Santorini, Skiathos, Volos, Zakynthos;

* Italia – Lamezia Terme;

* Sardinia – Olbia;

* Turcia – Antalya;

* Insula Sylt din Marea Nordului – Sylt.

cu decolări de pe aeroporturile internaționale din Germania: Frankfurt, Düsseldorf, Munchen, Hamburg, Hanovra, Stuttgart, Leipzig / Halle și Berlin-Schönefeld.

Deși programul inițial de vară 2020, era estimat la aproximativ 300 de conexiuni săptămânale, acesta va fi actualizat în permanență în funcție de restricțiile existente pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Biletele se pot rezerva deja pe site-ul oficial al companiei www.condor.com dar și la operatorii de turism din Germania.

Până în data de 31 august 2020 se aplică tuturor zborurilor companiei Condor măsurile de protecție privind utilizarea măștilor atât pentru personal cât și pentru membrii echipajului. Calitatea aerului la bordul aeronavelor a fost mult îmbunătățit ca urmare a filtrelor de aer folosite dar și a fluxului de aer.

Pasagerii sunt rugați să respecte regulile igienico-sanitare în conformitate cu reglementările impuse pe toată durata călătoriei de la sosirea în aeroport și până la debarcare.

Fotografia preluată de pe site-ul oficial al companiei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.