Anunț important pentru pasagerii curselor Chișinău-Tel Aviv din 28 mai și 16 iunie 2020

Ca urmare a unui comunicat primit din partea autorităților israeliene, reprezentanții Air Moldova vor permite accesul la bordul aeronavelor cu destinația Tel Aviv doar pentru  pasagerii cu cetățenie israeliană (cu pașaport valabil).

Biletele pentru aceste zboruri pot fi procurate de pe site-ul oficial al companiei: www.airmoldova.md, iar introducerea datelor de identificare de pe pașaport în momentul rezervării este obligatorie.

În cazul nerespectării condițiilor de intrare sau a restricțiilor curente impuse de țara de destinație, compania aeriană își rezervă dreptul de a nu accepta pasagerul la bordul aeronavei.

Zborurile sunt programate astfel:

* în data de 28 mai 2020 decolare de pe Aeroportul Internațional din Chișinău (KIV) la ora 06.25 și aterizare pe Aeroportul Internațional din Tel Aviv (TLV) la ora locală 09.10, iar returul în aceeași zi cu decolare de pe TLV ora 10.10 și aterizare în KIV la ora 12.55;

* în data de 16 iunie 2020 decolare de pe Aeroportul Internațional din Chișinău (KIV) la ora 07.10 și aterizare pe Aeroportul Internațional din Tel Aviv (TLV) la ora locală 09.50, iar returul în aceeași zi cu decolare de pe TLV ora 10.50 și aterizare în KIV la ora 13.35;

Fotografia reprezentativă preluată de pe site-ul oficial al companiei. 

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.