Blue Air își va relua activitatea zborurilor regulate din 1 iulie 2020

Reprezentanții companiei aeriene Blue Air au anunțat că vor relua zborurile regulate etapizat de la 1 iulie 2020, conform unui program bine stabilit cu respectarea măsurilor de mobilitate impuse la nivel european.

Până la 1 iulie, aeronavele companiei vor opera zboruri la cerere și charter, acestea fiind parte integrantă a unui plan de adaptare la noile condiții economice.

În prezent, Blue Air operează zboruri la cerere spre și dinspre Irlanda (Dublin) și zboruri în regim charter spre orice destinație, în măsura în care sunt obținute de către clienți toate aprobările necesare de călătorie.

Pentru rezervările de zboruri organizate la cerere în această perioadă, pasagerii sunt rugați să își aleagă destinația folosind secțiunea dedicată din website-ul oficial al companiei Blue Air, la secțiunea Zboruri la Cerere,  unde se vor înregistra pentru un zbor având o lista completă și actualizată a destinațiilor.

Imediat ce restricțiile spre destinația dorită vor fi ridicate și zborul poate fi operaționalizat, pasagerii vor fi anunțați referitor la datele posibile pentru călătorie și pot efectua plata online.

Reprezentanții Blue Air au implementat protocoale solide de siguranță la bordul aeronavelor sale.  Aeronavele sunt dotate cu filtre de aer HEPA care captează peste 99,97% dintre microbii aerieni din aerul filtrat, iar pasagerilor le sunt puse la dispoziție materiale sanitare de protecție.

Pentru pasageri, este obligatorie purtarea măștilor pe tot parcursul călătoriei, dezinfectarea mâinilor, precum și evitarea deplasărilor în cabină, iar îmbarcarea se face cu un singur bagaj de mână, de dimensiunile 55 x 40 x 20 cm și cu greutatea maximă de 10kg. Echipajele vor instrui pasagerii referitor la măsurile de siguranță sanitară și se vor asigura că acestea sunt respectate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.