Wizz Flex la doar 1 euro până duminică, 21 iunie 2020

logo_Wizz_Air

Wizz Air, lider în domeniul zborurilor low-cost în Europa Centrală și de Est și cea mai verde* linie aeriană din Europa, anunță astăzi o promoție pentru serviciul WIZZ Flex care poate fi achiziționat la costul de 1 euro** în cazul rezervărilor efectuate în perioada 19-21 iunie 2020 pentru zboruri ce vor fi operate în perioada iunie-august 2020.

Prin adăugarea opțiunii WIZZ Flex la rezervare, pasagerii se pot asigura că, în cazul în care intervin schimbări de planuri ori pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată, pot să modifice rezervarea cu orice alt zbor WIZZ la alegere. Sperăm că oferirea acestei măsuri suplimentare de protecție pentru rezervările pasagerilor va aduce o sentiment de siguranță în aceste vremuri incerte.

** Promoția se aplică în perioada 19.06.2020 ora 00.00 și 21.06.2020 ora 23:59 CEST. Prețul de 1se aplică serviciului WIZZ Flex pe fiecare segment de zbor, fiecărui pasager atunci când este cumpărat împreună cu biletul de călătorie în variantă simplă (Basic) de pe wizzair.com sau prin aplicația WIZZ pentru mobil în perioada promoției. Promoția nu se aplică rezervărilor de grup și nici pentru pachetele WIZZ Go și WIZZ Plus&Flex.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.