30% reducere la bilete către orice destinație cu Wizz Air

logo_Wizz_Air

Wizz Air a anunțat astăzi (24.06.2020) un discount de 30%** pentru toate zborurile, indiferent de destinație. Promoția e valabilă pentru toți clienții (până la 23:59 ora Europei Centrale) pentru toate rutele, zborurile putând avea loc la orice dată. Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge opțiunea WIZZ Flex la rezervare, pentru a avea o măsură suplimentară  de protecție. Procedând astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și vor primi 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit și pot schimba datele și chiar rutele de oricâte ori doresc.

**Reducerea de 30% se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare. Reducerea de 30% se aplică tuturor zborurilor, pentru toate destinațiile. Această promoție este valabilă pe 24 iunie, de la 00:00 la 23:59, ora Europei Centrale. Perioada de călătorie este nelimitată. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Promoția nu se aplică rezervărilor de grup.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.