Creșterea treptată a zborurilor pe Aeroportul Internațional Timișoara

Din luna iunie ca urmare a relaxării măsurilor impuse privind răspândirea coronavirusului, la nivel european dar și național, au putut fi reluate zborurile regulate de pe aeroportul internațional Timișoara spre destinații din Germania (Dortmund, Frankfurt-Hahn, Memmingen și Karlsruhe/ Baden-Baden), Italia (Bari, Bergamo, Bologna, Roma, Veneția), Franța (Paris – Beauvais).

Ca urmare a reactualizării listei țărilor care sunt considerate sigure și din care pasagerii pot reveni în țară fără să mai intre în izolare sau carantină, pe lângă destinațiile din Germania, Italia și Franța, se mai adaugă un număr de 22 de țări. Cu 3 dintre acestea aeroportul internațional Timișoara are legătură aeriană directă, precum Anglia (Londra Luton), Belgia (Bruxelles Charleroi) și Spania (Barcelona, Madrid, Valencia).

De astăzi, 7 iulie 2020, au fost reluate zborurile regulate spre Londra – Luton și Barcelona.

Din 8 iulie 2020, vor fi reluate zborurile directe spre și dinspre Bruxelles-Charleroi și Valencia, iar din 10 iulie 2020 se va relua și cursa directă spre și dinspre Madrid.

Reprezentanții aeroportului internațional Timișoara reamintesc tuturor pasagerilor că la nivelul instituției este implementat un plan de măsuri de protecție pentru a limita răspândirea noului coronavirus, ce poate fi consultat pe pagina de web: www.aerotim.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.