Mai multe zboruri spre destinațiile de vacanță de pe Aeroportul Internațional Timișoara

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara au anunțat astăzi, 16 iulie 2020, faptul că a crescut numărul curselor charter spre Grecia – Heraklion. Astfel, turiștii din partea de vest a țării au la dispoziție un număr mai mare de curse charter de vacanță de pe aeroportul Timișoara.

Turiștii care și-au planificat sau își planifică o vacanța în Grecia, pot alege să călătorească spre următoarele destinații:

* Rhodos – 1 zbor charter pe săptămână (miercuri) până în 30 septembrie 2020;

* Skiathos – 1 zbor charter pe săptămână (sâmbătă) până în 3 octombrie 2020;

* Creta – 2 zboruri charter pe săptămână (luni și joi) până în 28 septembrie 2020.

De la începutul lunii august a.c. urmează să fie operate câte 3 zboruri charter pe săptămână spre destinația Antalya, dar și a zborurilor internaționale regulate către Bari și Veneția. Privind cursele interne și în luna august pasagerii pot ajunge pe litoralul Mării Negre cu zborurile operate de compania aeriană Tarom.

Domnul director al aeroportului Dorel Grădinaru a precizat ,,Deși ne aflăm într-o situație epidemiologică neașteptată, fiind și o perioadă cu multe restricții, turiștii nu au renunțat la vacanța de vară. Îi asigurăm de faptul că pe aeroportul Timișoara sunt luate permanent toate măsurile de prevenție împotriva răspândirii virusului și sunt în siguranță în ceea ce privește tranzitarea aeroportului, atât la plecare cât și la sosire. Turiștii care nu au reușit până acum să își programeze vacanța pentru perioada estivală, încă mai pot alege o destinație cu zbor charter direct de pe aeroportul Timișoara. În funcție de preferințe, aceștia pot opta fie pentru una dintre destinațiile disponibile în insulele din Grecia, litoralul Mării Negre sau Turcia, fie pentru o vacanță pe plajele însorite din Egipt sau Tunisia, spre care ne așteptăm să fie operate zboruri charter în această toamnă.”.

Reprezentanții aeroportului internațional Timișoara reamintesc tuturor pasagerilor că la nivelul instituției este implementat un plan de măsuri de protecție pentru a limita răspândirea noului coronavirus, ce poate fi consultat pe pagina de web: www.aerotim.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.