JETAV FLIGHT TRAINING – Scurt istoric

Jetav Flight Academy și-a deschis aripile în luna iunie 2016 și a adus la bord oameni cu o experiență vastă în domeniul aviației.

Echipa academiei este formată din:

* doamna Mihaela NăstaseCabin Crew Training Manager

Are o experiență intensivă dobândită în sectorul capitalului uman, în mediul antreprenorial și în aviație, cu o experiență de peste 18 ani în departamentul Cabin Crew, s-a făcut remarcată prin abilitățile interpersonale excelente.   Predă următoarele materii: Factori umani și Crew Resource Management;

* domnul Alexandru GeicăHead of Training

Vine cu o experiență de peste 6700 ore de zbor pe aeronave de tipul Boieng 737, din care 1500 de ore ca instructor. Din anul 2014 este pilot comandant Air Bucharest Boeing 737 iar un an mai târziu devine instructor la TRU Air Bucharest Boeing 737.   Predă cunoștințe teoretice generale privind aviația în cadrul cursului de formare însoțitori de bord;

* domnul Florea GeicăDirector general

Are o experiență vastă ca pilot comandant pe mai multe tipuri de aeronave, îndeplinind funcția de director de zbor în cadrul departamentului operațiuni de zbor.   Predă legislație și și reglementări aeronautice civile.

* domnul Valentin Andu RothGround Instructor

ce are la activ o carieră de peste 30 de ani,  ca însoțitor de bord în cadrul companiilor Tarom și Blue Air, din care 20 de ani în calitate de instructor cabin crew, 5 ani în calitate de Cabin crew Training Manager în cadrul companiei aeriene Blue Air, cu excelente calități manageriale și organizaționale, cu deosebite aptitudini în formarea profesională a tinerilor aspiranți la statutul de personal navigant de cabină.   Predă Proceduri normale, anormale și de urgență la bordul aeronavei.

* doamna Cristina Cazan – Ground Instructor

Șefă de cabină, instructor și examinator pentru însoțitorii de bord în cadrul companiei aeriene Air Bucharest, pasionată de științele exacte, bucuroasă să predea tinerilor dornici de a îmbrățișa tainele specialităților, Relația cu pasagerii și Supravegherea cabinei în limba engleză.

* domnul Ciprian Bucur – Project Creator & Trainer Aripi pentru tineri by Jetav

Un om ambițios cu idei bune, ce s-a alăturat academiei la începutul anului 2018, a venit cu propunerea de realizare a unui nou proiect dedicat tinerilor ce vor să urmeze o carieră în aviație. El își continuă activitatea de aviație începută de la 16 ani, ca însoțitor de bord, fost flight operation assistant la o companie aeriană românească.

Programele de pregătire sunt aprobate de Autoritatea Aeronautică Civilă din România (A.A.C.R.) și concepute pentru a depăși standardele riguroase de siguranță, cerute astăzi membrilor echipajului de cabină, de către companiile aeriene, oferindu-le în același timp pasagerilor, cele mai înalte standarde de servicii.

Astfel A.A.C.R. a emis din 2014 mai multe certificate de aprobare a desfășurării următoarelor cursuri de către SC JETAV TRAINING COMPANY SRL, după cum urmează:

* în data de 19.01.2014 – pentru cursul de pregătire inițială a echipajului de cabină cod RO/OP – CC -07/1;

* în data de 29.04.2016 – pentru desfășurarea următoarelor cursuri de instruire cod RO/ATO – 13, din care amintim B737 300 -900 inițials and renewal;

B737 300 – 900 ZFTT

B737 300 – 900 inițial and refresher;

* în data de 19.01.2017 se reconfirmă cursul de pregătire a membrilor echipajului de cabină cod RO/OP – CC -07/1;

Printre serviciile oferite de academia JETAV amintim:

    Cursul inițial de formare însoțitori de bord cu o durată de 4 săptămâni cu o tematică bine structurată cu ședințe teoretice și practice pentru obținerea abilităților necesare îndeplinirii cu succes a noii meserii.

O noutate oferită de JETAV este organizare cursului de formare însoțitori de bord online, din care 3 săptămâni cursurile se desfășoară online, ir în cea de a 4 -a săptămână de curs are loc în sala de pregătire în perioada aleasă de cursant.

    Pilot training   Academia Jetav organizează frecvent cursuri PPL destinate obținerii licenței de pilot privat. De asemenea cursanții care aleg să înceapă școala de piloți la Jetav, beneficiază de un program unic în România în baza parteneriatului cu reprezentanții companiei aeriene Air Bucharest, ce se desfășoară pe o perioadă de 2 ani.

Ședințele practice se execută pe aeronavele din flotă, din care putem aminti Cessna 172 RG, Cessna 150 sau Tecnam P2008 MKII.

     Simulatorul de zbor by Jetav prin care se pot descoperi tainele respectatei meserii de pilot aeronave. Cursanții / pasionații de adrenalină aeronautică vor trăi o experiență și vor ajunge să își învingă teama de zbor. Acest curs se adresează și piloților în vederea pregătirii profesionale, dar și în menținerea licenței de zbor.

     Broker echipaje asigură consultanța în vederea închirierii de echipaje pentru operatorii aerieni și academiile de zbor.

   English for cabin crew interview un curs care se adresează tinerilor de peste 18 ani, gata să-și trăiască visul unei cariere de succes în aviație, durata cursului este de 2 zile. Acesta dorește să îmbunătățească nivelul de engleză a celor care optează să se angajeze ca însoțitori de bord, ridicând standardele pentru o reușită la interviurile de angajare.

   Seminarul aripi pentru tineri by Jetav se adresează copiilor mai mari de 12 ani, care visează la o carieră de succes în aviație, dar nu cunosc pașii către uniforma visurilor lor. Seminarul durează o zi. Reprezentanții Jetav au creat unicul Curs de orientare profesională în aviație din România, unde cursanții vor afla de la traineri cu experiență tot ce este necesar pentru viitorul lor.

Cursul ,,Scapă ușor de frica de zbor”, un curs premium în țara noastră, ce ajută la combaterea fricii de zbor (aviafobia), se desfășoară pe perioada week endului.

Mai multe informații despre oamenii deosebiți care pregătesc tinerii dornici de a îmbrățișa o carieră în aviație, dar și a cursurilor oferite puteți găsi pe pagina oficială:   www.jetav.ro

 

Materialul a fost realizat cu sprijinul conducerii JETAV, pentru care le aducem mulțumiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.