AirBaltic a reluat zborurile între Riga și Budapesta

De astăzi au fost reluate zborurile directe dintre Riga și Budapesta oferite de compania aeriană AirBaltic. Zborurile către Budapesta sunt efectuate de două ori pe săptămână cu aeronave de tipul Airbus A220 – 300.

Securitatea și sănătatea pasagerilor reprezintă prioritatea principală a companiei aeriene, astfel au fost introduse măsuri de siguranță complementare. Noile operațiuni de zbor respectă recomandările emise de autoritățile sanitare. Toți pasagerii aflați la bordul aeronavelor AirBaltic au la dispoziție un kit de îngrijire de bază gratuit, format dintr-o mască de protecție și șervețele pentru dezinfectare.

Pasagerilor li se recomandă să verifice restricțiile de călătorie de pe site-urile oficiale sau cu ambasadele locale înainte de a călători. Regulamentele se schimbă rapid și variază în funcție de țară.

Domnul Martin Gauss, CEO al Air Baltic, a declarat jurnaliștilor prezenți la conferința de presă ce  urmat: ,,Ne bucurăm să oferim pasagerilor noștri noi oportunități de călătorie între Riga și capitala Ungariei. În funcție de situația epidemiologică dar și a măsurilor care se impun sau se restrâng, vom fi capabili să extindem harta rutelor airBaltic în fiecare săptămână.”

Programul complet al zborurilor oferite de compania airBaltic poate fi găsit pe site-ul oficial al companiei www.airbaltic.com

Fotografia reprezentativă preluată de pe site-ul oficial 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.