Hurghada mai aproape de bănățeni

Sfârșitul lunii august vine cu vești bune pentru bănățeni. Operatorii de turism pun la dispoziția turiștilor curse charter de vacanță, cu destinația Hurghada, asigurate de compania aeriană Animawings, cu decolare de pe aeroportul internațional Timișoara.

Începând cu 30 august 2020, în fiecare duminică la ora 14.25 va decola aeronava din Timișoara și va ajunge la Hurghada la ora 18.30.

Domnul Dorel GRĂDINARU, directorul aeroportului a precizat: „Reluarea curselor charter de vacanță de pe aeroportul Timișoara către Hurghada – Egipt poate fi un moment oportun pentru pasagerii care și-au plănuit concediul în perioada următoare. Astfel, turiștii din zona de vest a țării au ocazia să își petreacă un sejur pe litoralul egiptean și să descopere istoria antică a lumii, chiar și după sezonul estival. Cu toate că ne aflăm într-o perioadă cu restricții de călătorie, plecarea în vacanță pe timp de pandemie este posibilă, atâta timp cât ținem cont de măsurile de siguranță ce se impun”.

Reprezentanții aeroportului reamintesc pasagerilor că planul de măsuri implementat pentru protecția tuturor privind limitarea răspândirii coronavirusului, în ceea ce privește tranzitarea aeroportului, îmbarcarea și debarcarea pe aeroportul Timișoara este publicat pe site-ul: www.aerotim.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.