Ryanair deschide o nouă bază la Paris Beauvais

Reprezentanții companiei aeriene Ryanair au anunțat deschiderea unei noi baze în Paris Beauvais, începând cu data de 3 decembrie 2020.

Noua bază va asigura peste 105 zboruri săptămânale, conexiuni cu hub-uri importante precum Barcelona, ​​Dublin, Lisabona, Madrid și Milano; destinații de vacanță, dintre care se pot aminti Alicante, Bari, Salonic și city break spre Cracovia, Roma și Porto. Vor fi deschise 2 noi destinații cu decolare din Paris Beauvais spre Paphos și Manchester, cu o frecvență de 2 zboruri pe săptămână.

Aceasta va fi deservită de 2 noi aeronave, investiție ce se ridică la aproximativ 200 milioane dolari.

Deasemena reprezentanții companiei au lansat o promoție valabilă până pe 25 septembrie 2020, pentru zborurile din luna octombrie și noiembrie la prețuri începând cu 9,99 euro per segment. Biletele pot fi rezervate de pe site-ul oficial al companiei.

Domnul Jason McGuinness, directorul comercial al Ryanair a precizat jurnaliștilor prezenți: ,,Suntem încântați să anunțăm investiția de peste 200 de milioane de dolari a companiei prin inaugurarea celei de a a patra baze franceze Ryanair. Această dezvoltare va crea peste 2.300 de locuri de muncă directe și indirecte într-un moment în care alte companii aeriene, vor reduce capacitatea și investițiile. De asemenea, suntem încântați să anunțăm lansarea programului nostru de iarnă la Paris Beauvais, cu 32 de rute în total, inclusiv două noi servicii către Paphos și Manchester (ambele de două ori pe săptămână) și conexiuni la destinații interesante de afaceri și de agrement, cum ar fi Barcelona, ​​Milano, Salonic. Suntem încântați să încheiem această investiție pe termen lung cu Paris Beauvais, care continuă să lucreze pentru a furniza operațiuni eficiente și taxe aeroportuare competitive, care oferă mijloacele pentru creșterea traficului și noi rute la a patra bază franceză a Ryanair.”

Domnul François Rubichon, președintele consiliului de administrație al aeroportului Paris Beauvais, a declarat: „Reprezentanții aeroportului Paris-Beauvais sunt încântați de această realizare și văd un semn de încredere de la primul nostru partener aerian, principalul transportator european, Ryanair.În sfârșit, aeroportul Paris-Beauvais este prima bază anunțată de Ryanair în Europa de la începutul crizei și concretizează munca depusă de câteva luni între echipele SAGEB și Ryanair. Toți angajații și partenerii așteaptă cu nerăbdare să primească primele 2 aeronave și echipajele sale pe 3 decembrie 2020 ″. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.