Wizz Air lansează două noi zboruri din România

Reprezentanții companiei aeriene Wizz Air au anunțat lansarea a două noi rute spre Birmingham Marea Britanie, cu decolare din Iași și Craiova.

Biletele pot fi rezervate deja de pe site-ul oficial al companiei sau de pe aplicația mobilă Wizz, cu prețuri începând de la 89 RON / segment.

Zborurile către Birmingham vor avea o frecvență de 2 zboruri pe săptămână după următorul program:

* începând cu 23 octombrie în zilele de miercuri și duminică decolare de pe aeroportul Iași la ora 18.35 și aterizare la Birmingham la ora locală 20.05. Returul decolare Birmingham la ora 20.50 și aterizare la Iași la ora 02.05;

* iar din 24 octombrie în zilele de marți și sâmbătă, decolare de pe aeroportul Craiova la ora 14.00 și aterizare la Birmingham la ora locală 15.25. Returul decolare Birmingham la ora 16.05 și aterizare la Craiova la ora 21.15.

Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat:  „Suntem încântați să adăugăm două noi rute de la Iași și Craiova la Birmingham. Datorită măsurilor de sănătate și siguranță implementate pentru pasageri și echipaj la bord, călătoria cu Wizz Air rămâne o experiență fără griji. ” 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.