10 noi rute și creșterea frecvenței conexiunilor existente de Craciun a companiei aeriene Volotea

Reprezentanții companiei aeriene Volotea și-au lansat programul de sărbători de iarnă 2020 – 2021. În perioada sărbătorilor vor fi lansate 10 noi destinații și o creștere a frecvenței existente în Franța, Italia și Spania.

Cele 10 noi destinații vor avea o frecvență de 2 zboruri pe săptămână, ce vor face legătura dintre Lanzarote – Oviedo; Bilbao – Granada; Granada – Oviedo; Las Palmas – Oviedo; Lille – Nantes; Barcelona – Verona; Genova – Paris; Luxemburg – Toulouse, Nantes – Perpignan și Lille – Perpignan.

Astfel în timpul sărbătorilor de iarnă, compania aeriană va crește cu 33% locurile disponibile față de aceeași perioadă a anului 2019.

Domnul David Gonzalez, directorul comercial al companiei aeriene Volotea a declarat jurnaliștilor prezenți la conferința de presă: ,,Suntem bucuroși să împărtășim dumneavoastră această veste pozitivă lansând astăzi noua noastră ofertă. scopul nostrum propus este de a permite clienților noștri să își planifice mai bine călătoriile de iarnă și să-i ajutăm să ajungă acasă la familie dar și o revedere cu prieteni dragi.  Am muncit din greu pentru a oferi clienților noștri cele mai bune opțiuni de zbor prin creșterea frecvențelor zborurilor noastre și prin crearea de noi conexiuni acolo unde este necesar, menținând în același timp cele mai înalte standarde de Sănătate și Siguranță, astfel încât să poată călători cu încredere alături de noi.” 

Volotea operează actual cu 39 de aeronave din care 25 de tipul Airbus A319 și 14 de tipul Boeing 717, cu baze în 16 orașe europene importante precum: Veneția, Nantes, Bordeaux, Palermo, Strasbourg, Asturia, Verona, Toulouse, Genova, Bilbao, Marsilia, Atena, Cagliari , Lyon, Napoli și Hamburg.

 

Fotografia reprezentativă a fost preluată de pe pagina oficială a companiei aeriene.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.