O nouă companie, noi destinații cu decolare de pe Aeroportul Internațional Cluj

Astăzi reprezentanții Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj și cei ai companiei aeriene HiSky au anunțat lansarea în premieră a noi destinații începând cu sezonul de vară 2021.

Zborurile vor fi operate cu aeronave din dotarea companiei de tipul Airbus A 320, după următorul program:

* din 22 aprilie către Dublin în zilele de luni și joi. Decolare Cluj (CLJ) la ora 1240 și aterizare Dublin (DUB) la ora locală 1410. Returul a doua zi, decolare DUB 0020 aterizare CLJ 0530;

* din 25 aprilie către Lisabona în zilele de miercuri și duminică. Decolare CLJ la ora 1700 și aterizare Lisabona (LIS) la ora locală 1910. Returul decolare LIS ora 2010 și aterizare CLJ la ora 0200;

În plus reprezentanții companiei aeriene vor asigura și zboruri charter către destinațiile de vacanță.

Noua companie aeriană HiSky aduce noutăți în rețeaua de rute a Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, prin operarea în premieră a zborurilor spre capitala Portugaliei, răspunzând astfel necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe segmentul de trafic leisure și turistic. Zborurile spre Dublin vor suplimenta frecvențele existente deja pe această rută, oferind noi opțiuni atractive de călătorie spre Irlanda.

HiSky s-a lansat pe piața aviației în luna februarie, 2020 și pune la dispoziția pasagerilor bilete spre mai multe destinații importante din Europa. Serviciile HiSky se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium și premium plus.

Prețurile, serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero

După prezentarea acestor noi destinații la conferința de presă ce a urmat domnul director general David Ciceo, Președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj a precizat: „Având în vedere criza fără precedent generată de pandemia SARS-CoV2, sunt îmbucurătoare veștile privind un nou operator aerian care anunță bazarea unei aeronave la Cluj și deschide noi zboruri, îmbogățind oferta de călătorie disponibilă de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj. Zborurile regulate spre Lisabona vor fi operate în premieră de pe Aeroportul Internațional Cluj și vor stabili noi legături comerciale și turistice între aceste regiuni.”  

Cu acest prilej domnul Iulian Scorpan, directorul general al companiei aeriene HiSky,  a declarat : „Am decis să deschidem baza operațională la Cluj pentru că există cerere, inclusiv din partea agenților comerciali locali. Vom opera atât curse regulate cât și curse charter, iar noua abordare cu care venim în fața pasagerilor, ne face să credem că vom reuși să-i fidelizăm pe toți cei care vor ajunge la bordul aeronavelor noastre. Avem deja mai multe parteneriate agreate, aici în Cluj, iar în scurt timp urmează să facem și alte anunțuri importante.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.