Blue Air lansează 12 noi destinații cu decolare de pe Aeroportul Internațional Cluj Napoca

Reprezentanții companiei aeriene Blue Air și cei ai Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj au anunțat lansarea a 12 noi destinații. Acestea vin în contextul colaborării fructuoase de aproape 15 ani,  de la primul zbor Blue Air de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Noile destinații sunt:

* Londra Heathrow începând din 26 martie în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică, cu decolare CLJ ora 1700 și aterizare LHR ora 1805. Returul LHR ora 1855  – CLJ 0115;

* Barcelona din 3 aprilie;

* Amsterdam din 18 aprilie;

* Paris – Charles de Gaule din 19 aprilie;

* Madrid și Stuttgart din 1 iunie;

* Milano – Linate și Hambrug din 2 iunie;

* Larnaca din 3 iunie;

* Bruxelles – Zaventeem, Koln și Roma Fiumicino din 4 iunie;   

Biletele sunt deja puse în vânzare, iar mai multe detalii puteți găsi pe pagina de web oficială a companiei www.flyblueair.com

Chiar dacă traficul de pasageri a fost puternic afectat de pandemia SARS-COV-2, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj face eforturi permanente pentru implementarea celor mai bune practici de recuperare a traficului de pasageri existent înainte de pandemie, iar decizia companiei aeriene Blue Air de a deschide noi rute și de a dezvolta baza operațională de la Cluj, reprezintă o nouă confirmare a premiselor pozitive în ceea ce privește redobândirea traficului de pasageri.

Creșterea operațiunilor de zbor desfășurate de către Blue Air, precum și noutățile pe care acest operator le aduce rețelei de rute disponibile pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, răspunde necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic – respectiv trafic business, etnic sau turistic – și oferă opțiuni atractive de călătorie la prețuri accesibile.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.