Emirates vine cu prețuri promoționale pentru Maldive

În perioada 14 – 25 aprilie 2021, compania  aeriană Emirates vine cu o ofertă specială pentru una din destinațiile îndrăgite de vacanță Maldive, cu prețuri începând de la 3495 AED la clasa economic și de 8555 AED la clasa business.

Oferta este valabilă pentru perioada de călătorie 15 aprilie – 31 iulie 2021. În prezent compania aeriană asigură 28 de zboruri săptămânale spre Maldive, cu aeronave din dotare.

Emirates continuă dezvoltarea programului de siguranță a pasagerilor dar și a membrilor de echipaj pe timpul zborului, pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Mai multe detalii privind măsurile sanitare luate și modul de implementare a acestora pot fi găsite pe pagina de web a companiei www.emirates.com  dar și la operatorii de turism acreditați.

Toți pasagerii care rezervă un zbor către Maldive, cu excepția cetățenilor din Maldive, trebuie să prezinte un rezultat negativ al testului PCR COVID-19, efectuat în 96 de ore înainte de ora zborului dar și un formular privind starea de sănătate ce se completează cu 24 de ore înainte.

Fotografia reprezentativă preluată de pe site-ul oficial.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.