Primul zbor spre Lisabona, cu decolare de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, operat de compania aeriană HiSky

Astăzi a fost lansată rută de zbor Cluj Napoca – Lisabona a companiei HiSky. Conexiunea directă cu principalul aeroport internațional din Portugalia, reprezintă o premieră pentru Aeroportul Internațional Cluj. Astfel se stabilesc noi legături comerciale și turistice.

Zborurile sunt operate cu aeronave din dotarea companiei de tipul Airbus A 320 cu o frecvență de 2 zboruri pe săptămână în zilele de miercuri și duminică  după următorul program:

* decolare CLJ ora 1700 – aterizare LIS la ora locală 1910, număr zbor H 40273;

* returul LIS ora 2010 – aterizare CLJ ora 0200, număr zbor H40274;

Mâine 29 aprilie 2021, va începe operarea zborurilor către Dublin (DUB) în zilele de luni și joi după următorul program:

* decolare CLJ ora 1240 – aterizare DUB la ora locală 1410, număr zbor H 40251;

* returul DUB ora 0020 – aterizare CLJ ora 0530, număr zbor H40252;

Deși traficul de pasageri a fost puternic afectat de pandemia SARS-COV-2, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj face eforturi permanente pentru implementarea celor mai bune metode de recuperare a traficului de pasageri existent înainte de pandemie.

Biletele pot fi deja rezervate de pe site-ul oficial al companiei www.hisky.aero

Cu acest prilej Domnul Viorel Federiga, Președintele Consiliului de Administrație împreună cu domnul David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, au transmis: „Lansarea operațiunilor de zbor de către HiSky, pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, răspunde necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic. Decizia companiei aeriene HiSky de a deschide noi rute și de a dezvolta baza operațională de la Cluj, reprezintă o nouă confirmare a premiselor pozitive în ceea ce privește redobândirea traficului de pasageri.” 

 Fotografia reprezentativă primită de la reprezentanții Aeroportului Internațional Cluj 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.