Blue Air introduce noile familii tarifare

Astfel începând din 27 aprilie 2021, au fost lansate noile planuri tarifare ale companiei aeriene Blue Air, ce sunt menite să îmbunătățească experiența la bordul aeronavelor proprii prin tarife mai mici, mai multe opțiuni de economisire la selectarea pachetelor de produse, flexibilitate și soluții adaptate nevoilor de călătorie.

Aceste pachete de produse oferite pasagerilor sunt următoarele BlueBASIC, BluePLUS și BlueBIZ. Ele sunt concepute pentru a răspunde nevoilor specifice de călătorie.

     Pachetul BlueBASIC este conceput pentru zborurile scurte ce includ prețuri mici la rezervare, un bagaj mic de cabină de maxim 10 kg (40x30x20cm) și check-in online gratuit disponibil cu 24 de ore înainte de decolare.

      Pachetul BluePLUS este conceput pentru călătoriile de agrement și oferă un plus de confort. Acesta include prețuri mici la zborurile selectate, un bagaj mic de cabină de maxim 10 kg (40x30x20cm), unul de cală de 23 kg (100x80x30cm), selectarea gratuită a locurilor standard – rândurile 5-32, check-in online gratuit – disponibil cu 30 de zile înainte de decolare și check-in gratuit la aeroport.

      Pachetul BlueBIZ este produsul premium, creat pentru a răspunde pasagerilor care doresc să profite la maxim de zbor. Acesta include locuri premium, schimbări nelimitate ale datelor de zbor gratuit, prioritate la îmbarcare + două bagaje de cabină, un bagaj mic de cabină (40x30x20cm) de 10 kg + un bagaj de cabină mare (55x40x20cm) de 10 kg, un bagaj de cala de 32 kg (100x80x30cm), check-in gratuit la aeroport, check-in online gratuit – disponibil cu 30 de zile înainte de decolare.

Pentru o perioada limitata de timp – toate rezervările includ o schimbare gratuita a datelor de călătorie (plătindu-se doar diferența de tarif).

Mai multe informații și răspunsuri la întrebări privind noile planuri tarifare le puteți găsi pe pagina oficială de web a companiei www.flyblueair.com

Fotografia reprezentativă primită de la reprezentanții companiei aeriene.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.