Aeroportul Internațional Cluj anunță lansarea a 4 noi rute ale companiei Wizz Air

Reprezentanții Aeroportului Internațional ,,Avram Iancu” au anunțat cu puțin timp în urmă lansarea a 4 noi zboruri operate de compania aeriană Wizz Air, în acest sezon de vară. Aceste noi zboruri sunt către Grecia şi Italia, respectiv Mykonos, Zakynthos, Creta – Chania şi Catania – Sicilia.

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj se află printre primele 5 baze ale companiei Wizz Air de pe care se lansează zboruri spre noua destinaţie de vacanţă, Mykonos.

Programul zborurilor este următorul:

* începând din 11 iunie 2021 cu o frecvență de 2 zboruri / săptămână în zilele de luni și vineri către Mykonos;

* începând din 12 iunie 2021, cu o frecvență de 2 zboruri / săptămână în zilele de marți și sâmbătă către Zakyntos și Catania –Sicilia și 1 zbor / săptămână sâmbăta către Creta – Chania.

Biletele pot fi rezervate pe site-ul oficial al companiei aeriene www.wizzair.com

Creșterea operațiunilor de zbor desfășurate de către Wizz Air, precum și noutățile pe care acest operator le aduce rețelei de rute disponibile pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, răspunde necesităților de conectivitate ale pasagerilor și oferă opțiuni atractive de călătorie la prețuri accesibile.

Pasagerii Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj au acum posibilitatea de a călători spre aproximativ 35 de destinaţii oferite de către operatorii aerieni, care demonstrează încă o dată opțiunea fermă de a-şi dezvolta bazele operaționale existente la Cluj-Napoca, iar în următoarele două luni se vor mai adăuga spre operare aproximativ 20 de rute, care urmează a fi lansate şi/sau reluate spre operare.

Fotocredit: Aeroportul Internațional ,,Avram Iancu” Cluj 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.