Colaborare ,,Brussels Airport” & Flibco.com

Flibco.com va începe să-și ofere serviciile pe aeroportul din Bruxelles începând cu 23 iunie 2022. Această colaborare este un plus important la oferta de transport de la aeroportul din Bruxelles și în continuare întărește poziția Aeroportului din Bruxelles ca hub intermodal. Flibco, expertul european în transportul aeroportuar, va conecta aeroportul din Bruxelles direct cu orașele Bruges, Gent, Anvers, Liège, Lille, Breda, Eindhoven și Maastricht prin cursele tip Shuttle Bus.

Oferta de transfer este completată cu o soluție inovatoare Door2Gate care acoperă majoritatea Brabantului, inclusiv Leuven, precum și orașul Bruxelles și Namur.

 

Începând cu 23 iunie, Aeroportul din Bruxelles va primi Flibco.com ca nou partener de mobilitate. La timp pentru vacanțele de vară Flibco.com va începe, ca prim pas după Covid, sa opereze două noi linii de autocare pe 23 iunie 2022. O conexiune de la aeroportul din Bruxelles la și dinspre Bruges, cu oprire în orașul Gent și o legătură cu Lille. Ambele linii cu plecări aproximativ la fiecare 1h30, la un preț de lansare de 4,99 EUR p.p. pana la sfarsitul lunii iulie. Legăturile cu celelalte cinci orașe sunt așteptate la sfârșitul acestui an, în octombrie.

 

Arnaud Feist, CEO al Brussels Airport Company: „Așteptăm cu nerăbdare să urăm bun venit Flibco la Aeroportul din Bruxelles, ca un plus valoros la oferta actuală de transport. Aeroportul din Bruxelles nu este doar un hub pentru călătoriile aeriene, dar și un hub intermodal și ne propunem să-l consolidăm și mai mult prin colaborarea cu actorii din transportul privat și public. Avem aproape 100.000 de persoane, angajați, călători și navetiști, care călătoresc prin aeroport zilnic. O conexiune directă cu autobuzul cu curse devreme și târzii va fi cu siguranță o atractiva opțiune pentru mulți călători din Belgia, nordul Franței și sudul Țărilor de Jos.”

 

Paul de Muynck, directorul flibco.com pentru Belgia: „Putând transporta călători către Aeroportul din Bruxelles,  marcam o piatră de hotar foarte importantă pentru noi. După doi ani grei pentru sectorul aviației, așteptam acest moment cu nerăbdare. Flibco.com devine expertul nr. 1 în transportul spre aeroport în Belgia! Acum, dorința oamenilor de a merge în vacanță este clară și flibco.com este acolo pentru a-i aduce la aeroport și pentru a-și începe vacanța de vară cu liniște.”

 

sursa text : Biroul de presa al aeroportului BRUXELLES

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.