Aeroportul din Bruxelles sfătuiește pasagerii care au zbor luni, 20 iunie, să refaca rezervarile

Datorită unei manifestatii la Bruxelles in 20 iunie și a grevei anunțate a unui număr mare de personal al G4S, Aeroportul din Bruxelles se așteaptă la un impact major asupra operațiunilor aeroportuare. Având în vedere această situație de forță majoră, aeroportul sfătuiește pasagerii care au zboruri planificate pentru luni, 20 iunie, să își modifice zborurile cu companiile  aeriene pentru o data de calatorie ulterioara.

Pentru a evita orele de așteptare la controlul de securitate, companiile aeriene anulează sau reprogramează în prezent un număr semnificativ de zboruri. Companiile aeriene vor informa pasagerii asupra zborurilor afectate. Aeroportul din Bruxelles îi sfătuiește, de asemenea, pe pasagerii săi să își replanifice singuri zborurile, dacă este posibil, și să evite călătoriile în această zi.

Pasagerii care încă decid să plece pe 20 iunie sunt sfătuiți să călătorească numai cu bagaj de mână. Pentru a afla cel mai bun moment al sosirii la aeroport , pasagerii sunt rugati sa consulte site-ul oficial :

https://www.brusselsairport.be/en/passengers/slot-advice

sursa informare: Biroul de Presa al BRU Airport

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.