Nu vezi dublu: Frați gemeni la Alaska Airlines

Cât de curând pasagerii companiei Alaska Airlines se pot trezi ca la manșa avionului să fie 2 piloți gemeni identici. Cum de s-a ajuns la acest lucru?

,,Frații Alex și Alan s-au născut în Kenya și au dezvoltat pasiunea de aviație încă de la vârsta de 3 ani, când în fiecare duminică alături de tatăl lor mergeau să vadă avioanele, dar și fiecare călătorie cu avionul alături de mamă. La vârsta de 13 ani sau mutat cu părinții în California, pasiunea fiind tot mai mare către aviație.

După terminarea studiilor Alex a ales ca primă opțiune pentru a se angaja la Alaska Airlines – ,,Alaska este o familie și nu ești un număr. Indiferent de funcțiile celor din companie am fost încurajat să îmi urmez visul.”

Alan a terminat de curând antrenamentele din simulatorul din San Francisco, urmând a se alătura membrilor companiei Alaska Airlines. ,,Lucrul pentru aceeași companie ca și fratele meu a fost ademenitor, am fost atras de oameni și de cultura companiei.

Nu am zburat niciodată împreună din punct de vedere profesional, pentru că întotdeauna am fost pe avioane diferite. Scopul este ca unul dintre noi să treacă la nivel de căpitan și să opereze aceeași aeronavă, astfel încât să putem zbura împreună”, a declarat Alex.

Când în sfârșit vor reuși să zboare împreună, există o persoană specială care trebuie să fie în cabină – mama lor – care a contribuit atât de mult în stimularea dragostei fraților pentru aviație, care nu a zburat niciodată cu unul dintre fiii ei.”

Celor doi frați gemeni le dorim Cer senin și multă sănătate.

Sursa foto: Alaska Airlines

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.