Wizz Air alocă bazei operaționale din Cluj Napoca a 7 aeronavă

Astăzi, într-un cadru festiv reprezentanții companiei Wizz Air și cei ai Aeroportului Internațional Cluj Napoca au prezentat ce-a de a 7 –a aeronavă alocată bazei operaționale, un Airbus A321. Wizz Air își consolidează astfel poziția  –  lider  de  piață,  fiind acum cea  mai  mare  companie  aeriană  care  operează  din  Cluj – Napoca.

De asemenea au fost anunțate lansarea a 3 noi zboruri către următoarele destinații:

* Corfu, Grecia cu o frecvență de 2 zboruri / săptămână în zilele de luni și vineri;

* Napoli și Torino cu o frecvență de 2 zboruri / săptămână în zilele de miercuri și duminică.

Și creșterea frecvenței zborurilor către:

* Paris-Beauvais cu încă trei zboruri ajungând astfel la 9 zboruri pe săptămână;

* Barcelona cu două zboruri suplimentare, rezultând 7 zboruri pe săptămână;

* Málaga, Madrid, Tel-Aviv, Doncaster-Sheffield, Basel-Mulhouse-Freiburg și Memmingen au crescut cu un zbor pe săptămână.

Wizz Air oferă pasagerilor ardeleni și nu numai zboruri către 43 de destinații la tarife reduse.

Domnul David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, a declarat: Noua aeronavă Airbus A321 care se alătură astăzi flotei existente, marchează o nouă etapă în transportul aerian pe aeroportul clujean. Aceasta va ajuta în continuare la extinderea operațiunilor, reafirmând angajamentul ferm de peste 15 ani al companiei aeriene faţă de Aeroportul Internaţional Cluj, prin dezvoltarea opțiunilor de călătorie oferite pasagerilor. Wizz Air a demonstrat că este una dintre cele mai puternice companii aeriene europene şi împreună reușim să oferim clujenilor şi pasagerilor noştri peste 40 de destinaţii din Europa şi Orientul Mijlociu.

Doamna Alexandra Avădanei, Revenue Officer în cadrul Wizz Air, a precizat: „Rămânem fideli pieței din România și oferim în continuare clienților cele mai bune opțiuni de călătorie din Cluj-Napoca la tarife ultra-low-cost. Operațiunile cu noua aeronavă alocată bazei noastre din Cluj-Napoca vor sprijini mai bine rețeaua Wizz Air din România și ne vor ajuta să ne îndeplinim datoria de a asigura o experiență de călătorie sigură și plăcută, chiar și în aceste vremuri complicate pentru industrie. Așteptăm cu nerăbdare să îi întâmpinăm pe români la bordul noului nostru Airbus A321, care va zbura din Transilvania către Corfu, Napoli și Torino.”

Sursa foto. Aeroportul Internațional ,,Avram Iancu” Cluj

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.