AirConnect începe operațiunile pe Aeroportul Internațional ,,Avram Iancu” Cluj

Din 15 octombrie 2022 compania aeriană Air Connect va asigura zboruri regulate către Budapesta (BUD) în fiecare zi de marți și sâmbătă cu decolare de pe Aeroportul Internațional ,,Avram Iancu” Cluj.

Zborurile vor fi operate cu aeronave din dotarea companiei de tipul ATR  72 – 600, după următorul program:

* marți – decolare BUD la ora locală 1020 aterizare CLJ ora 1235. CLJ ora 1305 – BUD 1320;

* sâmbătă – decolare BUD la ora locală 0820 aterizare CLJ 1035. CLJ ora 1105 – BUD ora 1120;

Primul zbor spre Budapesta a fost operat de pe Aeroportul Internaţional Cluj în anul 1998. Aceste zboruri au fost operaționale până în anul 2018. După o pauză de aproximativ 4 ani, zborurile de tradiţie spre capitala Ungariei revin în operare de pe aeroportul clujean.

       Domnul David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, a declarat: ,,Reluarea operării zborurilor directe spre Budapesta de pe Aeroportul Internaţional Cluj reprezintă răspunsul nostru în urma numeroaselor solicitări pentru acest zbor, din partea pasagerilor. Este un moment așteptat de aceştia, pentru că Budapesta este o destinație tradițională care completează excelent varietatea destinaţiilor disponibile de pe aeroportul clujean. Suntem convinşi că zborurile spre capitala Ungariei, vor continua să se bucure de aprecierea pasagerilor noștri și a celor din întreaga regiune deservită de aeroportul clujean. Această destinație va fi populară în rândul persoanelor care călătoresc în scop de afaceri dar şi turistic, pentru că Budapesta este o destinaţie încântătoare şi pentru un city – break.” 

Începând din sezonul de vară al anului 2023, compania aeriană AirConnect a anunţat că îşi va extinde operaţiunile pe Aeroportul Internaţional Cluj şi va opera în perioada 22 iunie – 17 septembrie 2023 zboruri inclusiv spre Constanţa, cu 2 frecvenţe săptămânale, în fiecare joi şi duminică.

Sursă foto: Aeroportul Internațional Cluj

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.