Turkish Airlines și Air Seychelles încep colaborarea

Conducerea celor 2 companii aeriene Turkish Airlines și Air Seychelles sau întâlnit în Istanbul în prezența unor înalți oficiali a ambelor state, pentru a semna un acord de colaborare pe termen mediu cu posibilități de extindere.

Turkish Airlines a fost reprezentantă la acest eveniment de domnul director general Bilal Ekşi, iar Air Seychelles de directorul general interimar domnul Sandy Benoiton.

Acest acord devine operațional începând cu 15 octombrie 2022.  Prin acest acord se urmărește extinderea parteneriatului comercial dintre cele două companii aeriene, oferind pasagerilor mai multe opțiuni de călătorie între Turcia și Seychelles.

La conferința de presă ce a urmat domnul director general al Turkish Airlines Bilal Ekşi a precizat următoarele: ,,Suntem încântați să semnăm acest acord cu Air Seychelles și ne propunem îmbunătățirea parteneriatului pentru a maximiza oportunitățile de călătorie oferite pasagerilor noștri. Prin acest acest parteneriat vom îmbunătăți relațiile culturale și turistice dintre cele două țări.”

Domnul Sandy Benoiton, directorul general interimar al Air Seychelles a declarat: ,,Suntem onorați de încheierea acestui acord și că putem oferi tuturor pasagerilor călătorii între Mahe și Praslin, permițând o tranzacție cu un singur bilet pentru călătorii fără probleme către a doua insulă ca mărime din Seychelles.”

Sursă foto: Turkish Airlines

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.